WELKOM BIJ INCREALL


U bent op het juiste adres voor informatie en ondersteuning op het gebied van Innovatie en Creatieve oplossingen. Op deze website krijgt u een indruk van mijn mogelijke dienstverlening. Op deze wijze kunt u gebruik maken van de ruime ervaring die ik heb opgedaan.


Innovative, Creative and Lean Management

Dienstverlening


Voeding en Gezondheid


Voeding en gezondheid zijn belangrijke themas bij de huidige consument. Naast een verfijnde smaak en textuur is de consument op zoek naar producten met méér dan alleen maar smaak. Voedingskundige eigenschappen spelen een belangrijke rol bij de consument bij het maken van zijn keuze. De consument is zich bewust van de relatie tussen dieet en gezondheid. Obesitas en voedselveiligheid zijn onderwerpen die mede kunnen bepalen of een product succesvol is of niet.


Ik heb een brede ervaring opgedaan binnen Manufacturing en Research and Development van voedingsmiddelen. Ik kan u dan ook helpen met de productonwikkeling en procestechnologische oplossingen, die een antwoord geven op deze uitdagingen.


Mijn netwerk binnen de Foodwereld is uitgebreid door het opzetten van de Foodregio Uden, Veghel, Schijndel, Oss en het FoodConnectionPoint, de verbindende schakels in Zuidoost Nederland tussen alle bedrijven die zich bezighouden met voedselproductie voor mensen dan wel dieren.


Innovatie


Innovatie is het sleutelwoord om een succesvolle toekomst met groei voor uw bedrijf te creëren.


Ik heb een breed pakket aan ervaring opgebouwd in Human Resource Management, Industrial Engineering, Supply Chain Management en Lean Manufacturing. De combinatie van al deze disciplines stelt mij in staat om u van advies te kunnen dienen bij tal van business re-engineering projecten.


De ervaring in Food Technologie heb ik opgebouwd bij een van de grootste producenten van Zoetwaren in de wereld: Mars, Incorporated. Recentelijk heb ik daar nog ervaring aan toegevoegd met het ontwikkelen en produceren van verse fruitproducten als (interim) R&D manager bij Chiquita en CSM.


U kunt gebruik maken van deze schat aan ervaring.

 

Creativiteit


Of het nu gaat om organisatorische veranderingen, technologische uitdagingen of bussiness re-engineering, op al deze gebieden beschik ik over een brede ervaring. In de meeste gevallen is het niet afdoende om over een enkele vorm van ervaring te beschikken, maar is het de synthese van disciplines en een "helicopter view", die tot succesvolle implementatie leidt.


Mijn creativiteit heeft bewezen een belangrijke competentie te zijn in het creëren van oplossingen binnen de kaders van Lean Thinking.


Op deze wijze kan ik u op weg helpen met bedrijfsbrede strategische oplossingen in plaats van niet gestructureerde, losstaande projecten.


Lean

Het concept van Lean Thinking is erg populair geworden sinds Toyota de automobielindustrie veroverd heeft. De principes waarop Toyota haar succes heeft gebouwd, kunnen in alle takken van de industrie, zowel in een fabrieksomgeving als binnen kantoren, worden toegepast.  Het heeft ermee te maken dat de Klant centraal geplaatst wordt en alleen die dingen te doen die toegevoegde waarde opleveren vanuit het oogpunt van de Klant. Alle andere zaken uitbannen uit het bedrijf, onnodige processen, procedures, handelingen, voorraad, enz. de zogenaamde Muda, dat is waar het bij Lean om draait.


Daarvoor is een cultuurverandering binnen het bedrijf nodig, dus doe je dit niet zo maar even. Die cultuur moet van de top uit naar beneden worden geïntroduceerd en alle lagen bereiken. Dit proces van Strategy Deployment vormt een belangrijk onderdeel van het "Leaning" proces.


Met mijn ervaring kan ik u helpen om dit proces op gang te brengen.