WELKOM BIJ INCREALL


U bent op het juiste adres voor informatie en ondersteuning op het gebied van Innovatie en Creatieve oplossingen. Op deze website krijgt u een indruk van mijn mogelijke dienstverlening. Op deze wijze kunt u gebruik maken van de ruime ervaring die ik heb opgedaan.


Innovative, Creative and Lean Management


Increall


Increall is de naam die ik gekozen heb, die veelzeggend is ten aanzien van de services die ik u en uw bedrijf kan verlenen.

Vooral gericht op Innovatieve oplossingen op het gebied van (Food)Technologie, maar ook als het gaat om Creatieve Business re-engineering en het verbeteren van de toegevoegde waarde  van uw bedrijf. Dit staat ook wel bekend als Lean Thinking.

In mijn carriere van bijna 30 jaar bij een van de grootste wereldspelers op het gebied van zoetwaren, Mars, Incorporated, heb ik een ruime ervaring opgedaan.  In die tijd ben ik werkzaam geweest op het gebied van Manufacturing en Supply Chain Management, Research and Development, Human Resource Management, Industrial Engineering en niet op de laatste plaats Lean Management.


Nu houd ik me inmiddels bezig met het geven van adviezen op bovenstaande onderwerpen en span ik me in om de Voedingsindustrie in de toekomst te voorzien van goed opgeleide medewerkers.

Dit door middel van het oprichten van Werk-Leerbedrijven (X-Factory) voor ROC de Leijgraaf, die volledig gedraaid worden door leerlingen/studenten.Ir. Harry Faassen